Novinka Efekt lupa
 

Coffee Amo 100g

 
Dostupnost Skladem (3 ks)
39 Kč
   
Kód produktu 72359
Kategorie Celá nabídka
 
Oblíbená kombinace kávy a čokolády vždy po ruce:
 
  • italské espresso
  • cappuccino s mléčnou pěnou
  • latté s mlékem
  • irish coffee s whisky
Jednotlivě balené čokoládové bonbóny s kávovou náplní.
 

Složení:

Espresso: čokoláda min. 31% (cukr; kakaová hmota; kakaové máslo; emulgátory: sójový lecitin, E476; aroma: vanilin); cukr; glukózový sirup; instantní káva (1,44%); rostlinný tuk (rafinovaný palmový olej); kakao, aromatické látky; leštící látky: šelak, arabská guma; kyselina citronová.

Cappuccino: mléčná čokoláda min. 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin a E476, aroma: vanilin); cukr; glukózový sirup; instantní káva (0,82%); aroma; sušené plnotučné mléko; rostlinný tuk ( rafinovaný palmový olej); kakao; leštící látky: šelak a arabská guma; kyselina citrónová.

Latte : mléčná čokoláda min. 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin a E476, aroma: vanilin); cukr; glukózový sirup; instantní káva (0,82%); aroma; sušené plnotučné mléko; rostlinný tuk ( rafinovaný palmový olej); kakao; leštící látky: šelak a arabská guma, kyselina citrónová.

Irish Coffee: čokoláda min. 31% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a E476, aroma: vanilin); cukr; glukózový sirup; alkohol (1,6%); sušené plnotučné mléko; instantní káva (0,81%); kakao; rostlinný tuk ( rafinovaný palmový olej); příchutě; leštící látky: šelak a arabská guma; kyselina citrónová.

Může obsahovat stopy arašídů a jiných ořechůmléka a mléčných derivátů.

Alergeny vyznačeny tučným písmem.

Průměrné výživové hodnoty 100g:

Energie

419cal/ 1769kJ

Tuky/z toho nasycené mastné kyseliny

11g/ 7,2g

Sacharidy/ z toho cukry

78g/ 52g

Vláknina

Bílkoviny

2,1g

Sůl

0,04g

Vyrobeno: Polsko

Výrobce / Vyrobeno pro: Fabryka Cukierków Pszczólka Sp.z o.o., Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: